Clothing

Veckans artist – Brian Cook Graphic Illustrator

Posted On
Posted By znxyz

Veckans grafiska illustratör fångade mitt öga på grund av hans unika övergångsstil från MOUSTACHED Pink Cupcakes till Haunted House, Beasts and Dragons. Han har en kameleonliknande stil och ger dig ibland uppfattningen att två olika människor drar hans mönster. Han är faktiskt en flexibel konstnär som fångar både oskyldighet och monstrositet i deras nakna tillstånd. En minut tror du att han producerar för dagisbokomslag och nästa år omdefinierar han det otroliga garderobsmonster.
Brian Cook föddes i Portland. Han är frilansillustratör och arbetar med alla typer av mönster: logotyper, bokillustration, grafiska stilar men medger ett mjukt område för barnbok, som faktiskt arbetar med en av sina egna. Han är med på trådlös med många tryckta mönster och har portföljer på alla viktiga webbplatser som Society6 eller Behance. och av program på Facebook.
Brian Cookbrian Cookbrian Cookbe Trevligt till alla där det regnar och hällskakade husväv och fårbrian Cook Sketchbrian Cookthreadless Printing Stepping Stoneenglish MuffinBrain Powerbrian Cook

0/5 (0 recensioner)

Related Post

leave a Comment