Classic Glen Plaid Pleated Suit Dress

Posted On
Posted By znxyz

< >

Intressant nog kallar Storets faktiskt den här klänningen en kappa. Även om det eventuellt kan bäras över separata, skulle jag säga att det först och främst är en klänning på ett entydigt sätt. Den är gjord av riktigt bra tungt material, men inte så tungt att du känner dig udda att bära det inuti. Enligt min mening är det det bästa alternativet till en kjoldräkt eller klänning/blazerkombo när du försöker hitta ett sätt att krydda din serviceformell klädsel. (Skriker inte den här klänningen kryddig till dig?) Med den dubbelbröstade fronten och klassiska herrkläderinspirerade Glen Plaid-tyget har klänningen all formaliteten i en full kostym men all kransfri komfort i en klänning.

Den andra ovanliga saken på Storets webbplats när den gäller den här klänningen är färgbeskrivningen som indikerar att klänningen är “marinblå.” Jag är inte säker på om det här är en skrivfel, eller om tyget utan tvekan är marinblå och vitt, men om det är, är det en otroligt mörk, nästan svart marinblå. Knapparna på klänningen och det koordinerande bältet är alla helt svarta, så jag har det ihop med svarta tillbehör. Återigen, très förvirrande.

Så trots avvikelserna i produktbeskrivningen är denna klassiska Glen Plaid veckad kappklänning en av mina favoritköp … kanske någonsin? Stilen är tidlös och passformen är plats på. Jag önskar att jag hade mycket mer än två tummar att peka eftertryckt uppåt.

Klänning: Storets | Väska: Saint Laurent | Klackar: Saint Laurent (liknande här) | Tights: Commando | Barrette: Urban Outfitters | Choker: En del av denna uppsättning | Örhängen: Liknande här

< >

leave a Comment