Clothing

Evening Makeup Tutorial Idéer för att förstärka din glam

Posted On
Posted By znxyz

Det handlar om att gå naturliga naken läppar, minimal smink och färgade kinder. Men ibland måste du förstärka ditt vardagliga utseende, särskilt om det är ett speciellt tillfälle och är på kvällen. Kvällsutseende är mestadels dramatiska och du kommer att behöva den beröringen av glitter i ditt kattöga och lite dramatisk skimmer. Vi kom ner och kuraterade några av de bästa tutorialen för kvällsmakeup för dig. Kolla in de aktuella kvällens makeup -tricks från de bästa makeupartisterna.
Komma igång med bästa kvällsmakeup -utseende
För ansiktet:
Få din grund och konturera rätt! Detta är det grundläggande att få din kvällsmakeup gjort. Du måste ha en ljudbas för ditt ansikte och sedan kan du leka med ögonskuggorna och kindfläckarna. Men först runda upp din bas med de bästa produkterna och göra grunden stark.

Här är vad du kommer att behöva: Primer (en Cruz Azul Tröja bra primer som inte lämnar en klibbig rest bakom), en mineral-/pulverfundament, concealer och en konturpalett (och naturligtvis borstar). Ytterligare: kindfläck eller rodnad
Få den looken:
Börja med att applicera din primer över ett rent och fuktigt ansikte
Sätt nu på grunden för att skapa en bas. Välj en färg som är exakt skuggan av din hudton
Använd en concealer två nyanser lättare än din hud för att dölja ögonväskorna och fläckarna
Använd en färg från konturpaketet som är två nyanser mörkare än din hudton för att lägga till mycket mer definition till näsan och käklinjen.
Blanda allt bra
Skrap upp ansiktet i ett leende och borsta lite rodnad på dina äpplen på kinderna. Grattis! Du har precis förberett ditt ansikte korrekt!

Källa: Pinterest.comFor läpparna:
Fet är den nya svarta de säger! För en glam -utseende, se till att dina läppar sticker ut och vilket bättre sätt att få dem att sticka ut än att använda någon röd lippie! Djärva röda läppar ser inte bara väldigt fräscha ut, AC Milan Tröja utan de lägger också lite ungdomar Sport Club Internacional Tröja i ansiktet.
[SC: MediaD]

Här är vad du kommer att behöva: en bra läppbalsam, en mycket älskad röd läppstift (vi älskar personligen M.A.C: s Ruby Woo och ryska röda. De går mycket bra med den indiska hudtonen)
Få den looken:
Använd en läppbalsam för att förbereda och konditionera dina läppar innan du applicerar färgen
Blot med vävnader för att ta bort alla extra läppbalsam
Du kan applicera läppstift direkt eller så kan du till och med använda en läppborste-oavsett vad du är bekväm med. Var exakt med applikationen och har inte heller för mycket på dina läppar!

Nedan följer några kvällsmakeupidéer för läppar.

Källa: Pinterest.comFor ögonen:
Sist men inte minst i ditt makeup-spel-ögonen! Dina ögon är fönstren till din glamkväll! Se till att du använder den bästa ögonmakeupen och bästa skimmer för att ge den definitionen till dina ögon.
[Läs också: Smokey Eye Makeup Tutorials]

Här är vad du behöver: Metallic Eyeliner, Eye Shadow Palette, några applikatorborstar, falska fransar och en pannpennor.
Få den looken:
Börja med en färg som är neutral och nära din hudton
Linje de övre fransarna med lite eyeliner och använd den metalliska eyelinen på toppen av den normala
Försök bara använda de ögonlockare som inte har för massor av glitterpartiklar. Ju chunkier är det, desto mycket tuffare är det att underhålla fodret
Stick dina falska fransar på plats och använd en mascara för att definiera dem mycket mer (valfritt)
Glöm inte att subtilt dra på några fantastiska ögonbrynen!

Källa: Pinterest.com Det går du! Din kompletta checklista om hur du går till en kvällsmink! Hoppas att det här inlägget är värdefullt med kvällsmakeupidéer för dig att prova. glad kväll!

Related Post

leave a Comment