Clothing

Bra saker kommer till dem som ligger i väntan (på eBay)

Posted On
Posted By znxyz

av skäl som ska vara smärtsamt uppenbara, har jag önskat mer av detta material i flera år. Jag köpte något ögonblick jag såg det, liksom gjorde en stor cirkel kjol, som jag har ändrat minst ett par gånger. Men det är quilting bomull, vilket betyder att det inte är särskilt robust, liksom kjolen började se lite ledsen ut. Vilket gjorde mig mer än lite ledsen. (Det är en av nedgångarna av sömmar – även om något du gör kostnader mindre än den $ 20 -kastade produkten från H & M eller Target, kostar det mer i tid såväl som känslomässiga investeringar, så du får madder när den använder ut / rips / blir spillt på.)

Och tyvärr, med tyg, även om du förstår tillverkarens namn såväl som materialnamnet, kan du inte bero på säljaren som förstår någon av dessa uppgifter. Så det enda du kan göra är att slå eBay med rutinmässiga intervaller såväl som tro “om jag inte förstod någonting om det här tyget, exakt hur skulle jag förklara det?”

Vilket är det jag gjorde, liksom nu är fyra gräsmattor på sin god metod för mig. Uppvakta! Med en fördel hoo!

Förstår jag vad jag ska sy med det här än? Inte särskilt. Men jag förstår att jag kommer att tycka om det och kramar det såväl som att fånga det såväl som telefonsamtal det George.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Bra saker kommer till dem som ligger i väntan (på eBay) 8 maj 2010 med 16 kommentarer
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007
Rädsla för rädslan för FailureMay 1, 2008

Related Post

leave a Comment