Clothing

Hur man gör grundläggande smink för olika ögonformer

Posted On
Posted By znxyz

‘aankhon hej aankhon mein ishaara ho gaya’ … till ‘ankhiyon ke jharokhon se’ och massor av mer. AKA Bollywood vet hur man gör varje del av den kvinnliga anatomin populär och sökande.
[Läs också: Makeup Ideas for Small Eyes]

Ögon är en stor tillgång för en kvinna. Men inte alla kvinnor har samma Sao Paulo FC Tröja ögon och ögonstrukturer. Vissa har höga ögon, andra har korta, andra har svart, och andra har blått, andra har bruna, andra har breda, andra har monolid och andra har indier.
Det finns några ögonklassificeringar som varierar enligt de olika ögonattributen. Vi ger dig en nedgång av olika ögonformer och den typ av grundläggande smink för olika ögonformer.
Källa: WordPress.Comwide Set Eyes
Dessa typer av ögon är populära för det unga utseendet de ger. Och så, en stark smink går bra med det.

Tveka inte innan du applicerar en hel del smink i det yttre hörnet. Du kan också applicera foder på de inre ögonhörnen.
[Läs också: Hur man gör Chola Makeup]

Använd metallfärger som gyllene, svart eller turkos på ögonskuggfronten. Innan du experimenterar med färger, kom ihåg att ljusare färger får dina ögon att se stora ut när mörkare nyanser får dina ögon att se små ut. Jackie O Kennedy och Michelle Pfeiffer är kändisarna som hade stora uppsättningar.
Källa: Pinterest.come makeup -tips: I köp för att skapa illusionen av stora uppsättningar, använd en mörk foder först och linje den övre och nedre franslinjen så mycket nära det inre ögat som möjligt. Håll dig borta från att skapa en tung linje över hela locket. Börja istället med att göra en tunn linje nära tårkanalen, dra den mot det yttre ögat och skapa en tjockare linje när du drar. Mot slutet, applicera mascara på fransarna på ditt inre öga.

Närsittande ögon
Dessa ögon är precis motsatsen till stora uppsättningar när de är närmare än en ögonbredd isär. Men ja, de ger en sexig, sultry överklagande som den på Jennifer Aniston och ser bra ut med bevingad foder.
Om du har nära inställda ögon, använd intensiva färger helst. I själva verket kan du använda överstrykningspenare precis under de yttre hörnen på nedre fransar för att få en dramatisk look.

Källa: Womensviewpoint.comhasted Eyes
Sett kineser? Det är de som har huva ögon där en vik av huden tappar eller hänger över deras naturliga veck. Detta gör att ögonlocken ser mindre ut.
[SC: MediaD]
Tips om ögonmakeup: Bold Eye Makeup Suits Hooded Eyes, och så mörkare nyanser på ögonlock måste användas. Ljusare färger kommer att göra att dina ögonlock ser baggier ut. Bortse inte från ditt nedre lock och försök inte att lysa upp pannbenet.
Källa: Blogspot.Commonolid Eyes
Detta är motsatsen till huva ögon. Mycket av tiden kan du se locket. I huva ögon viker de över locket, medan i en monolid är vikningen över bara franslinjen.
[Läs också: Tips om ögonmakeup]
Ögonmakeuptips: Skapa en gradienteffekt genom att applicera en rökig beige skugga på din övre franslinje och borsta ut mot den yttre delen av ögat, i en sidled V -form. Använd nu RB Leipzig Tröja en skuggborste för att applicera den mörka färgen och blandningen. Applicera sedan neutral färgskugga i mitten och blanda den med en mjuk skimrande färg mot den inre delen av ögat. Lyft den till pannbenet för att skapa en höjdpunkt.
Källa: lipstiq.comdown vände ögonen
Flickor med Down vände ögonform måste känna sig bra med tanke på att de har ögontyperna för Cat Eyeliner -utseende. Den tidlösa Marilyn Monroe hade nedåtvända ögonen.
Tips om ögonmakeup: Använd flytande eyeliner i köp för att skapa en tjock, djärv linje. När du förlänger fodret till det yttre hörnet av ögat, skift din foder i en vinkel för att skapa den bästa PSV Eindhoven Tröja bevingade linjen.
Källa: DailyMail.co.ukprotruding ögon
Dessa ögon är stora, runda och sticker ut. Måste dina ögon buka lite från deras uttag, då indikerar det att du har utskjutande ögon. Nichole Richie är ett klassiskt exempel på utskjutande ögon.
Tips om ögonmakeup: Applicera din eyeliner tjockare mot det yttre locket och tunnare mot det inre ögat. För att det ser mindre framträdande, applicera medium till mörka nyanser av ögonskugga på ditt ögonlock.
Källa: Thirstyroots.comdeep Set Eyes
Dessa typer av ögon är mycket stora och ligger tillbaka i skallen. Cameron Diaz och Taylor Swift golv dig med sina djupa uppsättningar.
[Läs också: Diwali Makeup]
Tips om ögonmakeup: För att förbättra de djupa ögonen, lägg de övre och nedre locken. Använd ljusare färgade ögonskuggor som persika eller beige.
Källa: thebeautyvenue.comnow kom igång med dina ögon och låt oss veta vilket av ögonmakeupmönstret som fick dig att bedöva alla.

Related Post

leave a Comment