Clothing

Duchess tar tillbaka Broderie Tee Shirt för frivillig vecka

Posted On
Posted By znxyz

Hertigen och hertiginnan har gjort videosamtal i veckan.

På onsdag kallade de volontärer från två organisationer, medvetna ungdomar, som är baserad i West Yorkshire, och sedan Machynlleth Community Corona Action i Wales. Samtalen gjordes som en del av den årliga volontärers veckans ansträngningar i Storbritannien, som hölls 1 juni.

Grundades 2016, medveten ungdom är ett “prisbelönt socialt företag som leds av ungdomar för ungdomar!” Välgörenheten stöder människor i åldern 8-24, vilket hjälper dem att vända sina visioner och ambitioner i aktion, samtidigt som de arbetar för att förbättra sin känslomässiga motståndskraft. Organisationens projekt och program omfattar en ungdomsgrupp, social handling, kreativ konst, fundraising, kulturdelning, samhällsengagemang och personliga utvecklingsverkstäder. Verksamheten och händelserna är planerade och ledda av ungdomar.

Under deras samtal hörde Kate och William från två av medvetna ungdoms volontärer som pratade om den inverkan volontärarbete har haft på dem. De talade också om hur de har anpassat sitt arbete för att tillgodose förändringar som skapats av pandemin.

Duchess frågade om det fanns vanliga teman i de typer av hjälp de bad om och volontärer pratade om begäran om mentalvårdsstöd.

Mer om konversationen från Richard Palmer’s Story i Express:

William, som har en examen i geografi, medgav att några av Prince George’s Coursework har visat sig tröja ibland. “Jag kämpar med år 2 matematik,” sa han.

Sophie Simpson, 38, som grundade medveten ungdom med Serena Johnson, 35, sade: “Vi pratade om kampen för undervisning hemma. Både Serena och jag är också föräldrar och jag antar att vi absolut förstod sitt ordstäv: vi kan inte visa matematik och engelska som de gör i skolan.

“Duken och Duchess kom absolut överens om att undervisningsår 2 matematik var mycket svårt. Jag kunde hålla med dem eftersom jag också visar det och jag kämpar. ”

En volontär förklarade också att många av de unga som kommer till medveten ungdomar för att hjälpa till att återvända till organisationen att arbeta som volontärer. Volontären pratade om belöningen att se kunderna utveckla tillräckligt med förtroende för att återvända som volontärer.

Paret talade också med Machynlleth Community Corona Action i Wales (MCCR). Organisationen har 120 volontärer och är en av många operativa grupper som har sprungit upp hela Wales de senaste månaderna för att hjälpa till att erbjuda stöd till de som påverkas av Covid-19.

Prins William berättade för volontärerna:

Det är den nationella volontärvecklingsveckan och jag vill säga ett stort tack från oss båda. Tack för all den frivilliga du gör, tack för hela tiden och ansträngning du sätter in. Det har varit enormt givande och avgörande att ni gör det och du har varit en livlinje till alla de människor som du ” har hjälpt i området. ”

Under samtalet kan du höra hertiginnan säga:

En av de saker som skulle vara otroliga är om alla i sina samhällen var att fortsätta och fortfarande fira volontärarbete på ett sätt som de har varit under pandemin. Alla har något att ge tillbaka.

Paret lärde sig också några av koncernens andra ansträngningar, som en telefonlinje som hjälper dem som behöver hjälp med att shoppa, plocka upp recept. De underlättar också hänvisningar till lokala befriliga grupper. Duke och hertiginnan träffade Lynda, en 91-årig som nådde ut till MCCR för support och Sadie, volontären som har hjälpt Lynda medan hon har varit självisolerande. Här ser du Sadie och Lynda.

Kate och William hörde från volontärer om hur gruppen hjälper; De gör 3-D-tryckta visorer, scrubs och facemasks, och även växande produkter för måltider som är kokta och levererade till de som behöver.

Vi återvänder till Express-historien:

Kate berättade frivilliga Kim Bryan, Sadie Maund, Katie Hastings, och Martin Kemp att hon har planterat plantor hemma med George, Six, Charlotte, fem och tvååriga prins Louis efter att ha hört att lokala barn hade fått gratis frö packar för att odla sin egen mat.

William verkade förvirrad av några av de brister som har inträffat under krisen. “Kan någon av er beskriva för mig varför vi alla var bulk köpa toalettrull?” han frågade.

Kensington Palace noterar hertiginnan har deltagit i “check-in och chatt” samtal med människor i benägna situationer, eller de självisolerande. Som vi nämnde förra veckan är den här ansträngningen en del av det kungliga volontärtjänstens NHS-frivilliga respondersordning, som skapats för att stödja NHS och de behöver utsatta för Covid-19.

Slottet rapporterar också stora nyheter om Prince William: han har volontärarbete till rop, krisenTextlinjen lanserades i maj. Hertigen är nu utbildad för att frivilligt i den kapaciteten. Nedanför, William som berättar frivilliga om sin nya status under videosamtalet Duke och Duchess gjorde med dem för några veckor sedan. Du kan se reaktionerna på några av ansikten.

Han är nu en av mycket mer än 2000 krisfrivilliga.

Du kan se prinsen som berättar för alla nyheterna ovanpå den här videon, som också har klipp från samtalen som gjorts i veckan. Du kommer att höra honom säga, “Jag ska dela lite hemlighet med er men jag är faktiskt på plattformens volontärarbete.”

Volontärer måste begå sig till 25 timmars onlineutbildning och sedan uppfylla 200 totala timmar av volontärarbete. Det är 2 – 4 timmar volontärarbete per vecka. Kolla in den här sidan på Shout-webbplatsen för att läsa mycket mer om volontärarbete. Nedan är Shout’s Tweet några minuter sedan dela nyheterna.

Och här är hela 8-minuters tejp av de senaste samtalen.

Nu för vår titt på vad Kate bar på den här veckans samtal.

Det verkar som hertiginnan tog tillbaka sin Mabel Tee (£ 255) av MIH Jeans, en Broderie Anglaise-bit i 100% bomull med kammusslor på nacken och puffade ärmar.

Vi såg först stilen när hertiginnan presenterade henne tillbaka till naturträdgården på Chelsea Flower Show förra året.

(Jag lade till några broderie Anglaise-tröjor till Subsikate Tops-sidan. De har inte de mjukt skulpta detaljerna Kate’s Tee Shirt har, men de skulle förmodligen arbeta om du letar efter en grundläggande vit bomullsögon.)

Det ser ut som hertiginnan * maj * har haft sin vridna cirkelfall örhängen (£ 5) av brittisk återförsäljare och kunglig favorit accessorize. Stilen är 100% mässing och åtgärder ca 3/4 “lång. Nedan ser du dem som bärs på ett annat tillfälle.

De noterades först i mars när Kate bar dem till en mottagning på Irlands litteraturmuseum i Dublin.

När det gäller framtida engagemang går Rebecca engelska av de dagliga mailrapporterna med Twitter:

Källor säger också William & Kate vill försöka återuppta besök personligen som lockdown lyfts långsamt. “Vi tittar på sätt som vi kan göra fysiska engagemang i framtiden i linje med regeringens vägledning,” berättas jag. De största frågorna är massor och tryck på polisresurser

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I ett “normalt” år, imorgon skulle vi alla se fram emot drottningens födelsedagsparade, även kallad truppering av färgen. Nedan, en bild från förra årets firande, första gången alla tre Cambridge-barn deltog.

Evenemanget avbröts på grund av omständigheter som skapades av Coronavirus-situationen. Det visar sig dock att dagen * kommer * markeras, men i en mycket mindre skala. Mycket mer från telegrafens Hannah-möbler.

Drottningens officiella födelsedag kommer att fira på Windsor Castle med en kunglig salute från militären, ersätter trupper färgen efter att den avbröts under coronaviruspandemin.

Den walesiska vakt och masserade band i hushållsavdelningen kommer att leda en liten fest på Windsor Castle, där drottningen och hertigen av Edinburgh bor i isolering.

Den “små, korta” -händelsen kommer att sättas på av Welsh Guards medlemmar som redan är stationerade på Windsor. Kungliga centrala rapporter, “Det har bekräftats att evenemanget kommer att visas på BBC One, från klockan 10.30 på lördag den 13 juni. Programmet kommer att presenteras av Huw Edwards. ”

Detta foto är från 2018-firandet.

Om jag ser några länkar på sätt att titta på videon lägger jag dem till Facebook och här i posten.

Om du inte redan har röstat i den “ultimata favorit 2019-klänningsundersökningen”, pop över till föregående inlägg och kastar din röst genom att klicka här!

Länk:

Lär dig mycket mer om medveten ungdom på organisationens hemsida här; Gruppens Facebook-sida är här; Dess Twitter-flöde är här och Instagram-sidan här.

Besök Shout-webbplatsen här; Organisationens Instagram-sida är här, och Twitter-matning här.

För vår titt på alla Kates trupper Färgsemblerna till 2018, klicka här.

Richard Palmer’s Story för Express är här; Hannah Furness post för telegrafen är här; Robert Jobbsons kväll konventionell täckning är här; Guardian’s Post är här; En postadress är här;

Erin Hills folkpost är här; Hejs bit av Emily Nash är här; En stad och landshistoria är här

146save

Related Post

leave a Comment