Clothing

10 Bästa Karva Chauth Special Designer Sarees för 2022

Posted On
Posted By znxyz

färger, traditionell iver, kärlek och entusiasm – Kavwa Chauth är fylld med allt detta och mycket mycket mer. Det förenar de gifta paren närmare och har både kulturell och social betydelse.
[Läs också: Karva Chauth Mehndi Design]

Ja, det kan vara lite tufft för den hinduiska bruden att hålla fast från soluppgången till den tiden månen dyker upp på natten. Men när det finns Karva Chauth Special Saree med Solah Singar, blir fasta på Karwa Chauth desto mer glam.
Hur började denna festival i Karwa Chauth? Det tros att i Mughal -eran när soldaterna brukade gå på sitt uppdrag att bekämpa inkräktare, är det deras fruar som höll detta snabbt för att be om säkerheten för sina män. Ända sedan dess har traditionen följt, vilket gör den till en av de mest respekterade festivalerna i den hinduiska kalendern.
[Läs också: Färgglada saree -design]

Designer sarees för Karva Chauth
Den ena vanliga kläderna som varje gift kvinna bär på Karva Chauth är en chunni. Men det är designern Sarees för Karva Chauth som stjäl rampljuset.

[Läs också: Allt du behöver veta om Designer Sarees]
Karwa Chauth Special Saree finns vanligtvis i ljusa orange, rosa och röda färger. Och ornament och kostymtillbehör som bärs kan vara allt mellan bindi, tika, armband, örhängen, nässtift, nagelfärger etc.

Röd är den främsta färgen som bärs av gifta kvinnor på denna dag som betyder renhet och kyskhet. Men bortsett från Karwa Chauth Special Saree, kan förbandet variera mellan Lehengas och Ghagras till sarees och halvsare till Anarkali-kostymer-nästan allt som får dig att se fantastisk ut och fantastisk ut denna dag.

Om du vill prova något annat denna Karwa Chauth, få din traditionella saree att se lite trendig ut. Don en rosa mauve net saree utsmyckad med sten, och blomma broderiarbete och koppla ihop den med en enkel choker. Detta ger dig en elegant och traditionell look.
2. Kalenderkvinnors Banarasi Jacquard mjuk saree

Om du vill hålla ditt utseende enkelt och prova något ur lådan, gå till Banarasi White Saree i Bollywood-stil. Koppla ihop den med en fantastisk kundan-choker och en designer fullärmad blus och låt världen gå ga-ga.
3. Yashika Women’s Georgette Saree

Att donera en Georgette saree och fladdra den som en Bollywood -skådespelerska har varit en dröm för varje kvinna vid någon tidpunkt. Försök att styla en röd eller orange Georgette saree med en enkel spegel- och pärlarbetsgräns och en tung designerblus skulle vara ett elegant val för det festliga utseendet.
4. Sarvadarshi Fashion Women’s Barfi Silk Saree

Ett tungt tvåskuggat broderi stenarbete saree är en nygiftad brudens utseende. Färgskärmarna i kombination med blå-turkos eller röd-orange kommer att vara ett fantastiskt alternativ att prova denna Karwa Chauth.
5. Glory Sarees Women’s Kanchipuram Art Silk Saree

En rödfärgad Kanchipuram är en vintergrön trend som ger dig ett klassiskt brudutseende och bör läggas till din garderob.
6. Sourbh Cotton Blend Printed Saree

För en enkel look är en enkel dubbeltonad grön bomullsblandning saree med Golden Zari ett fantastiskt alternativ att prova denna Karwa Chauth. Försök att para ihop det med ett långt halsstycke och ett enkelt par örhängen kommer att slutföra ditt utseende.
7. Anni Designer Chiffon utsmyckade saree

Om du vill få en fantastisk saree -look men inte har tid att göra dig redo kan du prova en enkel röd chiffon saree med en gyllene designerblus. Att koppla ihop det med en bit enkla smycken kommer att vara fantastiskt för alla tillfällen.
8. Barkiya Creation Women’s Net Saree

För en bild-perfekt utseende kan du prova att skänka en blåfärgad tung broderi-pärla och klippa arbetsgräns saree och koppla ihop den med en bit enkla smycken. Att applicera mild makeup ger en perfekt look för festivalen.
Bollywood är det senaste som fångar skönheten i denna indiska festival. Kom ihåg den bubblande och brusande Kajol som fasta för den dapper-snygga Shah Rukh Khan i Kabhi Khushi Khabhi Gham eller för den delen Aishwarya Rai Bachchan fasta för Ajay Devgan i Hum Dil de Chuke Sanam. Sådana filmbilder påpekade ytterligare tron ​​och förtroende för denna indiska tradition av Karwa Chauth.

Related Post

leave a Comment